Gör en god gärning du med och hjälp Stadsmissionen!

För andra året i rad är det jullunch i Kungsträdgården vid stora scenen till förmån för Stockholms Stadsmissions arbete för hemlösa. Torsdagen den 19 december kl 11.00 lagar stjärnkockarna Niklas Ekstedt, Sigrid Bárány, Lisa Lönner, Tom Sjöstedt, Sören Ahlbom m fl den bästa julgröten och griljerar de saftiga skinkorna.

Hemlös bjuds på lunchen och för oss som har möjlighet kostar det 100:- (eller mer om du vill det) – alla pengar går oavkortat till Stockholms Stadsmission.

Vi samlar även ihop inslagna julklappar i stora säckar som Stockholms Stadmission delar ut på julafton på deras fyra härbärgen till dem som inget har. Det ska vara nya grejer, gärna varma sådana i form av vantar, mössa, underställ, strumpor – allt är välkommet! Viktigt är att du märker paketet så vi vet om det är till en man eller kvinna. Förra året fick vi ihop 17 säckar – vi hoppas att vi slår det i år! Observera att vi inte tar emot begagnade kläder vid detta tillfälle men har du ngn varm jacka eller så – kontakta Stockholms Stadsmission.

För att höja stämningen och värmen ännu mer har Lasse Lindbom även i år lovat att dra ihop ett gäng musiker och spela för oss.

Så ta ledigt ett par timmar, klä dig varmt och kom för smaka årets mest värdefulla skinksmörgås och gröttallrik. Sprid gärna budskapet – ju fler vi blir desto bättre är det!

Vi önskar dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Vännerna på Rider Eventmarketing