Rider grundades 2001 av Johan Theolin och Richard Otto. Vår mission var att använda ”upplevelsen” i syfte att förändra, förbättra och stärka varumärkens position. Idag är Rider en fullservicebyrå inom event marketing och verksamma inom event, sponsring, retail och corporate event.

Våra kunder, som verkar på olika marknader och i olika branscher, är vår inspirationskälla. Ena dagen sätter vi idén för en butiksturné samtidigt som vi kreerar innehållet i en incentiveresa för 300 säljare. Vi är stolta över erfarenheten vi har byggt upp genom tusentals genomförda aktiviteter och det tackar vi våra kunder för!

Oavsett om vi kommer in på en strategisk eller taktisk nivå så syftar vårt arbete till att skapa affärsnytta för våra kunder.

För att stärka vår verksamhet har vi byggt Sveriges största resurs inom eventpersonal med ca 65 000 personer i en sökbar databas. Detta gör oss till marknadsledande när det kommer till rekrytering inom butiksdemonstrationer, sampling och event.

Sedan 2012 är Rider delägare i Brand New Communication i syfte att stärka sin kompetens inom kommunikation mot B2B och B2E. Ett samarbete som visat sig lyckat.

2018 slog vi upp riderÅRE – din strategiska eventbyrå i fjällvärlden.

Välkommen till Rider!

/ Richard Otto & Johan Theolin